Πολιτικη & Οικονομια

Συνέχεια στην αντιπαράθεση Κασσελάκη με το «Πρώτο Θέμα»

Πώς ξεκίνησε η νέα κόντρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κασσελάκης: Συνέχεια στην αντιπαράθεση με το «Πρώτο Θέμα»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος» δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση του με το εν λόγω μέσο. 

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «έτσι έχει μάθει το πληρωμένο πιστόλι του Μαξίμου, η μονταζιέρα την νύχτας των Τεμπών, να διασπείρει ψέματα και να δολοφονεί χαρακτήρες. Το έχει κάνει επανειλημμένα. Μόνο που σ' εμένα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα: Απαντώ. Και θα είμαι εδώ, και θα απαντώ». Επιπλέον ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι θα ρωτά «επίσης τον εξαγορασμένο ιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, μέχρι να απαντήσει:

Κύριε Καραμήτσο,

1) Γιατί σας πλήρωνε ο Λαβράνος του Predator;

2) Πώς εξαγοράστηκαν 26 εκατ. ευρώ χρέη σας;

3) Αποκάλυψα χθες στον ελληνικό λαό τη σκοτεινή διαδρομή του "κουρέματος" των χρεών του Πρώτου Θέματος.

Ισχύει ή όχι;

4) Πώς πετάξατε έξω από την εταιρεία την οικογένεια του ιδρυτή σας;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει καταληκτικά: «Κύριε Καραμήτσο, η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε. Σας εύχομαι παραγωγικές συζητήσεις στην Τήνο με τους χορηγούς σας».

«Πρώτο Θέμα»: Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες

H αρχή έγινε χθες όταν σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» η κατασκευή πισίνας στις Σπέτσες, που είναι κηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά με βάση το Προεδρικό Διάταγμα ( 21.11-15.12.1981) που καθορίζει τους όρους δόμησης στο νησί και την απόφαση 2471/2016 του ΣτΕ.

Στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως δεν έχει γίνει καμία εργασία εκσκαφής, καμία νέα πισίνα, ενώ από πέρυσι τον Μάιο έχει βγάλει τις άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού, όπου κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης κατά τις οποίες καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο «χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ».