Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Να διαγραφεί ο Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς η άθλια επίθεση στο Κράτος Δικαίου είναι θέση Κασσελάκη

Mε αφορμή την νέα ανάρτηση του βουλευτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΔ: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

ΝΔ: Να διαγραφεί ο Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς η άθλια επίθεση στο Κράτος Δικαίου είναι θέση Κασσελάκη

Απάντηση στη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπου επιτίθεται εκ νέου στους δικαστές της χώρας, δίνει η ΝΔ, τονίζοντας πως επιμένει στις «προγραφές».

Με αφορμή την ανάρτηση Πολάκη, ο οποίος επιμένει σε εκείνη που είχε κάνει το 2023 για προγραφές δικαστών, δημοσιογράφων και δημόσιων λειτουργών, η ΝΔ καλεί τον κ. Κασσελάκη να σταματήσει το κρυφτό με τις μισές διαγραφές (μόνο απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ) και να τον διαγράψει και από μέλος του κόμματος.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τη νέα ανάρτηση Πολάκη

«Ο Παύλος Πολάκης που παραμένει ''στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν'', όπως τον χαρακτήρισε μετά την μισή και υποκριτική διαγραφή του από την ΚΟ ο κ. Κασσελάκης, ανήρτησε εκ νέου σήμερα παλαιότερο κείμενό του με προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών για να καταδείξει πόσο ''δικαιώθηκε''.

Τέλος τα αστειάκια και το κρυφτό με τις μισές διαγραφές και την εκθείαση του κ. Πολάκη. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης δεν πάρουν ξεκάθαρη θέση και δεν καταδικάσουν στην πράξη τον κ. Πολάκη διαγράφοντάς τον από μέλος του κόμματός του, τότε και η σημερινή του άθλια επίθεση στο κράτος δικαίου και σε δημοσιογράφους αποτελεί επίσημη θέση Κασσελάκη.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει το κράτος δικαίου στη χώρα μας είναι οι ιδέες του κ. Πολάκη, που συνεχίζουν δυστυχώς να αποτελούν την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.