Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Οι μπύρες που έβαζε στοίχημα ο Πρωθυπουργός για το λιμάνι του Μάραθου

Αναφορικά με την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης: Οι μπύρες που έβαζε στοίχημα ο Πρωθυπουργός για το λιμάνι του Μάραθου
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ανδρουλάκης: Οι μπύρες που έβαζε στοίχημα ο Πρωθυπουργός για το λιμάνι του Μάραθου

Την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έμεινε στα χαρτιά αναδεικνύει ο Νίκος Ανδρουλάκης με βίντεο στα social media μετά την επίσκεψη του στην Μαραθόπολη. 

Το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, όπου πριν τρία χρόνια ο Πρωθυπουργός είχε βάλει στοίχημα μια μπύρα με τους ψαράδες ότι θα κατασκευαστεί, εκκρεμεί έκτοτε με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αναδεικνύει το θέμα. 

Οι ψαράδες από τη Μαραθόπολη, τον Ιούλιο του 2021 σε μια συνάντηση που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον είχαν προειδοποιήσει ότι το έργο που γίνεται στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος  ων ψαράδων είχε πει στον πρωθυπουργό: «Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος. Πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί μπαστούνι προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε του είχε απαντήσει ότι λεφτά άλλα δεν υπάρχουν για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των ψαράδων «τότε, πάει το έργο». Τότε ο πρωθυπουργός είχε πει στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.