Πολιτικη & Οικονομια

«Ωωω ρε που**η. Δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» - Χυδαιότητα Πολάκη σε ανοιχτά μικρόφωνα στη Βουλή

Η αποστροφή του βουλευτή στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ωωω ρε που**η. Δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» - Χυδαιότητα Πολάκη σε ανοιχτά μικρόφωνα στη Βουλή
Ο Παύλος Πολάκης είπε τη χυδαία φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται © ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Παύλος Πολάκης: Η χυδαία έκφραση «Ωωω ρε που**η» σε ανοικτά μικρόφωνα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

«Ωωωω ρε που**η. Δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» είπε ο Παύλος Πολάκης από τα ανοικτά μικρόφωνα της Βουλής, την ώρα που τοποθετούνταν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για τους νέους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών.

Ο Παύλος Πολάκης αναφώνησε τη χυδαία φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται

Αρχικά, ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην επιτροπή ζήτησε από τον πρόεδρο επαρκή χρόνο, προκειμένου να προλάβει να τοποθετηθεί για τους νέους διοικητές. Περιορίστηκε στα πέντε λεπτά, αλλά τελικά του δόθηκαν δέκα, τα οποία όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, δηλώνοντας ότι και επί δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

Ο κ. Πολάκης επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής του στην επιλογή της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Όλγας Μπαλαούρα για την διοίκηση της 1ης ΥΠΕ.

«Εμείς, κυρία Μπαλαούρα στον Άγιο Σάββα κάναμε πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα κατ’ οίκον εξέτασης καρκινοπαθών ξεκίνησε επί δικών μας ημερών», είπε ο βουλευτής για να αναφωνήσει την χυδαία φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.