Πολιτικη & Οικονομια

Η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε το πρώτο της Q & A στο TikTok

Οι θέσεις της για την Εκπαίδευση, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ και η τελευταία συναυλία που πήγε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε το πρώτο της Q & A στο TikTok - Οι θέσεις της για την Εκπαίδευση και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανέβασε το δεύτερο βίντεό της στο TikTok και αυτή τη φορά επέλεξε μέσω Q & A να απαντήσει για τις θέσεις της σε ζητήματα Εκπαίδευσης, δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία συναυλία που πήγε. 

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, θέλησε να τονίσει: «Είπαμε ότι σε αυτόν τον αγώνα θα συνομιλήσουμε πολύ».

Οι απαντήσεις της Άννας Διαμαντοπούλου στο πρώτο Q & A

Ποιες είναι οι βασικές θέσεις για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση;

«Θα έβαζα ένα τίτλο “Αριστοτέλης και Τεχνητή νοημοσύνη”, τι εννοώ με αυτό. Από την ώρα που μπαίνει το παιδί στην Α’ Δημοτικού μέχρι την ημέρα που φεύγει από το Λύκειο θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται στις ψηφιακές δεξιότητες γιατί ζούμε σε ένα κόσμο ψηφιακό αλλά είναι πολύ σημαντικό να αποκτά όλα εκείνα τα προσόντα που θα τον βοηθούν να ελέγχει την τεχνολογία. Θα πρέπει να αναπτύξει άλλες ιδιότητες και ικανότητες, θεατρικό παιχνίδι, λογοτεχνία, μουσική, γυμναστική. Θα πρέπει να μπορεί να κατανοήσει τη φιλοσοφία, την κοινωνιολογία. Όλα αυτά που θα κάνουν τον πολίτη του 21ου αιώνα».

Ποια η γνώμη σας για τη διασφάλιση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων;

«Είμαστε στον 21ο αιώνα, είμαστε στην Ευρώπη, δεν νοείται να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λιγότερα διακιώματα από κάποιους άλλους, για αυτό θα πρέπει να τα διασφαλίσουμε σε κάθε περίπτωση»

Ποια είναι η τελευταία συναυλία που πήγατε;

«Σαββόπουλος Ηρώδειο “Κάνουν οι Έλληνες κυκλώματα και ιστορία οι παρέες”»

Πώς μπορώ να βοηθήσω στην καμπάνια σας;

«Μπορείς να υπογράψεις για την υποψηφιότητα μου μπαίνοντας στη σελίδα diamantopoulou.gr, μπορείς με τον ίδιο τρόπο να δηλώσεις εθελοντής, να παρακολουθείς όλες τις δράσεις μας και να συμμετέχεις σε αυτές».