Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης» όπως επί ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Μαρινάκης: Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την απόφαση για την υπόθεση των υποκλοπών - Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά το σχόλιο του τελευταίου για την απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πόρισμα του Αρείου Πάγου σημειώνει ότι η σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είναι άκρως αποκαλυπτική για τρεις ξεχωριστούς λόγους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε:

«Πρώτον, για το πόσο υποκριτικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παριστάνει ότι σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, αλλά, ως "απλός πολίτης" που κάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω.

Δεύτερον, για το ότι είναι γνήσιος συνεχιστής του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα. Εκείνων που κυβέρνησαν υπονομεύοντας τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.

Σήμερα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν "παραϋπουργεία Δικαιοσύνης" στο Μαξίμου, όπως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα κυνικά είχε παραδεχθεί ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής. Οι δικαστές αποφασίζουν όπως εκείνοι κρίνουν, με βάση τον ανεξάρτητο ρόλο τους.

Τρίτον, γιατί εκφράζει, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το θράσος που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να απολογηθούν για τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν "νύχτα", λίγο πριν φύγουν από την εξουσία και ο οποίος φαίνεται ότι εφαρμόζεται σε μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, κουνάνε και το δάχτυλο».