Πολιτικη & Οικονομια

Η πρώτη δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη μετά τη δικαίωση για την υπόθεση των υποκλοπών

«Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Δημητριάδης: Η πρώτη του δήλωση με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών - «Οριστικό τέλος σε κάθε εικασία»
Την πρώτη του δήλωση μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών έκανε ο Γρηγόρης Δημητριάδης © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Γρηγόρης Δημητριάδης: Η πρώτη του δήλωση με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών - «Οριστικό τέλος σε κάθε εικασία»

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου στο οποίο δεν καταλογίζει ευθύνες σε κανένα κυβερνητικό ή κρατικό αξιωματούχο για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, πρώην Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού που βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης των υποκλοπών, αναφέρει πως «η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Ολόκληρη η δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη έχει ως εξής:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη.

Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδημοκρατισμένη κατανάλωση και βιώσιμη ανάπτυξη: Βίοι αντίθετοι;
Εκδημοκρατισμένη κατανάλωση και βιώσιμη ανάπτυξη: Βίοι αντίθετοι;

Είναι επιβεβλημένη η αναζήτηση ενός «επιθυμητού εαυτού» του καταναλωτή, που δίπλα στην κοινωνική και οικονομική του εικόνα θα θέτει ισάξια το ατομικό παράδειγμα στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.