Πολιτικη & Οικονομια

Τη στήριξη στον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε ο Μιχάλης Αεράκης

Παρακολούθησαν την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Γραμματικάκη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Αεράκη στα Ανώγεια - Παρακολούθησαν την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Γραμματικάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στα Ανώγεια με αφορμή τις εκδηλώσεις των Υακινθείων και εκεί συναντήθηκε με τον ηθοποιό του Σασμού, Μιχάλη Αεράκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθήσε μαζί με τον Μιχάλη Αεράκη και πολλούς συντοπίτες του την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Γραμματικάκη.

Στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος εκ νέου για την ηγεσία, ο Μιχάλης Αεράκης εξηγεί τους λόγους που πλήθος κόσμου τιμά με την παρουσία του το πολιτισμικό φεστιβάλ της περιοχής.

Μάλιστα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, στήριξε ανοικτά τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι «σημερινός και αυριανός πρόεδρος» όπως ανέφερε. Ο Μιχάλης Αεράκης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας πως είναι καθαρός και έντιμος πολιτικός γι' αυτό και θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Ευτυχώς στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε ανάγκη από σασμό. Έχουμε, όμως, χρέος απέναντι στον κόσμο της παράταξης να διαφυλάξουμε την ενότητα ως προϋπόθεση για την ίδια την προοπτική της. Χθες το βράδυ είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μαζί τον Μιχάλη Αεράκη @mixalis.aerakis τις εκδηλώσεις των Υακινθείων στα Ανώγεια. Ο Μιχάλης, τον οποίο ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, μας εξηγεί με τον δικό του, μοναδικό τρόπο το πραγματικό νόημα της γιορτής που προσελκύει κόσμο από κάθε γωνιά της χώρας»