Πολιτικη & Οικονομια

Η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και εξηγεί το «γιατί»

«Αντιστεκόμουν σθεναρά, ωστόσο άλλαξα γνώμη» υποστηρίζει η ευρωβουλεύτρια

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο βίντεο στο Tik Tok και εξήγηση γιατί δημιούργησε λογαριασμό

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει τις πρώτες εβδομάδες της ως ευρωβουλεύτρια, κάνοντας συχνά αναρτήσεις από τη συμμετοχή της στα όργανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Πλέον, η Ελεονώρα Μελέτη θα αναρτά περιεχόμενο και μέσα από το προφίλ της στο Tik Tok. Μάλιστα, ένα post στο Instagram, η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί αποφάσισε να δημιουργήσει προφίλ και σε αυτό το δημοφιλές - ιδιαίτερα στους νέους - μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

«Σας είχα υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή πως κ αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα όπως ακριβώς έχουμε κάνει κ όλα τα ταξίδια μας αυτά τα 23 χρόνια… Θέλω να είμαστε μαζί κ στο ευρωκοινοβούλιο, να σας πάρω μαζί μου. Για το λόγο αυτό άνοιξα tik tok! (όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι όλα αύρα τα χρόνια αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή την πλατφόρμα, όσο κ αν επέμεναν εμπορικοί συνεργάτες μου κ οικείοι), ωστόσο, άλλαξα γνώμη γιατί νιώθω την ανάγκη να σας κάνω συμμέτοχους σε αυτά τα 5 χρόνια της θητείας που ξεκίνησε. Στο τικ τοκ λοιπόν, στο eleonora.meleti, μπορείτε να βλέπετε όλα όσα έχουν να κάνουν με την πορεία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Εδώ θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε σκέψεις, εικόνες, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα, απόψεις, προσωπικές στιγμές, προτάσεις, κ όλα όσα μοιραζόμαστε τόσα χρόνια…», γράφει στη λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη και μοιράζεται το πρώτο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. 

Δείτε το πρώτο βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη στο Tik Tok