Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για Πολάκη: Κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο;» διερωτάται ο υπουργός Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Γεωργιάδης για Πολάκη: Κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς σχολιάζει την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδά του και τη μη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σήμερα (26.7) όσα υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης για το bullying στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού, αλλά και τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι η αντίδραση της κ. Λινού ήταν στημένη. 

«Αλήθεια πιστεύετε ότι η κυρία Λινού ήταν σε συνεννόηση με μένα ή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κλάψει για να διαγραφεί ο Πολάκης; Αυτές οι συνωμοσιολογίες στο μυαλό του είναι χρήσιμες για να καταλάβετε την αξία των καταγγελιών του. Σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασελάκη. Γύρω του βλέπει μόνο βρώμικους ανθρώπους και αυτός είναι ο μόνος αθώος που μάχεται για το δίκαιο» είπε στο Action 24 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας σχολίασε την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να θέσει μόνο εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη. «Εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κυρίας Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους αλλά το βλέπω δύσκολο». 

Άδωνις Γεωργιάδης: Όσα του μετέφερε από το επεισόδιο η συνεργάτιδά του

Ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα όσα του μετέφερε η Νατάσσα Πετρούλια από το bullying που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη. «Ο κ. Πολάκης είχε έρθει για καβγά. Η συνεργάτης μου παρακολουθεί μονίμως τις επιτροπές και σημειώνει τις προτάσεις των βουλευτών και τις συζητάμε για να κάνουμε τη νομοτεχνική επεξεργασία. Με πήρε και μου είπε ότι ο κ. Πολάκης μπαινοβγαίνει και είναι έτοιμος για καβγά μήπως να έρθετε μην γίνει ξανά φασαρία. Δεν πήγα γιατί είχα δουλειά στο υπουργείο Υγείας με το θέμα με τους ιδιώτες γιατρούς. Ο Πολάκης μπαινόβγαινε σαν μαινόμενος ταύρος και με αναζητούσε. Είχε έρθει για καβγά και τελικά επιτέθηκε στην κυρία επειδή προφανώς στο πρόσωπό της είδε εμένα».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας «ήταν ένα πολύ βαρύ περιστατικό διότι εμείς οι βουλευτές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς ενέχουμε τη θέση του εργοδότη. Ο Πολάκης αυτό που έκανε χθες ήταν το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη σε εργαζόμενο. Ο βουλευτής Χανίων επιτίθεται σε μια γυναίκα που εργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βάλει τα κλάματα και εκείνη δεν μπορεί καν να του απαντήσει. Πιστεύω ότι τα δάκρυα της κυρίας Λινού που κλαίει επειδή βλέπει την άλλη κυρία να κλαίει, εκείνη τη στιγμή διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους κατάλαβε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2z90inppj2p)

Διαβάστε επίσης → Πώς ο αμετανόητος Παύλος Πολάκης οδηγήθηκε στη διαγραφή από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.