Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος για επίθεση Πολάκη: «Από το σοκαριστικό bullying, κρατάω τα δάκρυα της Αθηνάς»

«Ο σεβασμός μεταξύ μας πρέπει να παραμείνει ο κανόνας», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γερουλάνος για επίθεση Πολάκη: «Από το σοκαριστικό bullying, κρατάω τα δάκρυα της Αθηνάς - Ο σεβασμός μεταξύ μας πρέπει να παραμείνει ο κανόνας»

Στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού μετά την πρωτοφανή και αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια, αναφέρεται σε ανάρτησή του στα social media o Παύλος Γερουλάνος.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος λέει πως «με τα δάκρυά της δείχνει πως υπάρχει ελπίδα και πως ο σεβασμός μεταξύ μας, ως άνθρωποι πρέπει να παραμείνει ο κανόνας. Η Αριστερά και όλος ο προοδευτικός χώρος έχουν αρχές και αξίες. Και δεν πρέπει να χρειάζεται να φτάνουμε στο ''ως εδώ και μη παρέκει'' για να τις θυμόμαστε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Από το σημερινό, σοκαριστικό, επεισόδιο bullying στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κρατάω τα δάκρυα και την συγκινητική αντίδραση της Αθηνάς Λινού, αλλά και όλων των εκπροσώπων των κομμάτων. Γιατί δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα. Ο σεβασμός μεταξύ μας, ως άνθρωποι, να παραμείνει ο κανόνας. Η Αριστερά και όλος ο προοδευτικός χώρος έχουν αρχές και αξίες. Και δεν πρέπει να χρειάζεται να φτάνουμε στο ''ως εδώ και μη παρέκει'' για να τις θυμόμαστε.

Όπως απέδειξε και πρόσφατο περιστατικό Βουλευτή σε αεροδρόμιο της χώρας, η βία δεν είναι μόνο θέμα κόμματος ή παράταξης. Είναι πρωτίστως θέμα ευθύνης, κάθε μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Διότι, αυτή την ώρα, όλοι βλέπουμε τη βία να ξεφυτρώνει παντού γύρω μας: σε σπίτια, σε γειτονιές, σε σχολεία, στο γήπεδο.

Όταν βλέπουμε γύρω μας ανησυχητικά σημάδια κατάρρευσης της κοινωνικής συνοχής, δική μας ευθύνη και δουλειά, ως βουλευτές, δεν είναι μόνο να νομοθετούμε ενάντια στη βία, αλλά να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε με την συμπεριφορά μας, κάθε μέρα, ένα παράδειγμα που εμπνέει σεβασμό σε κάθε άνθρωπο.

Σε ευχαριστούμε Αθηνά».