Πολιτικη & Οικονομια

Φλωρίδης: Το αποδεικτικό υλικό για τη δίκη Καραϊβάζ είναι εξασφαλισμένο

Σε απάντηση προς τον Νάσο Ηλιόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φλωρίδης για ενδοοικογενειακή βία: Ηλεκτρονική επιτήρηση με βραχιολάκι
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Φλωρίδης: Το αποδεικτικό υλικό για τη δίκη Καραϊβάζ είναι εξασφαλισμένο

Στις κατηγορίες που εκτόξευσε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Ο Γιώργος Φλωρίδης σε απάντηση στον Νάσο Ηλιόπουλο: «Το αποδεικτικό υλικό που περιέχει το cd είναι εξασφαλισμένο. Δεν υπάρχει αποδεικτικό υλικό το οποίο να έχει χαθεί, εν τέλει. Καμία σχέση δεν έχει και δεν μπορεί να έχει η κυβέρνηση ή το υπουργείο Δικαιοσύνης σε μια δίκη. Από πού ως πού, αν υπάρχει ένα πρόβλημα σε μία δικογραφία κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μιας δίκης, μπορεί να έχει την παραμικρή ευθύνη η κυβέρνηση;».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση τόσο των βουλευτών της ΝΔ όσο και του αντιπροέδρου της Επιτροπής Δικαιοσύνης, Παναγή Καππάτου, ο οποίος τον κάλεσε τον κ. Ηλιόπουλο να ανακαλέσει τα όσα είπε για την κυβέρνηση και το οργανωμένο έγκλημα γιατί «ξεπερνά τα όρια του δημοκρατικού λόγου», κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «ενίσχυση του συστήματος ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων».

«Θα πρέπει να ανακαλέσετε διότι είναι ευθεία κατηγορία έως συκοφαντία», τόνισε ο κ. Καππάτος, ενώ στην άρνηση του κ. Ηλιοπούλου να το κάνει σημείωσε ότι «η δημοκρατία μάς δίνει τον λόγο να λέμε και να εκφραζόμαστε, αλλά όχι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.