Πολιτικη & Οικονομια

Δεν μετανιώνει ο Παύλος Πολάκης: Θα το ξαναέκανα

Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν μετανιώνει ο Παύλος Πολάκης: Θα το ξαναέκανα - Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση σε συνεργάτιδα το Άδωνι Γεωργιάδη

Για το επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη σημερινή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, και το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό.

Μιλώντας στις κάμερες ο κ. Πολάκης είπε πως η κυρία Λινού είναι αυτή που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τον εαυτό της «και όχι για μένα». Σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, ο Παύλος Πολάκης είπε πως «ποινή έπρεπε να βάλει σε συνεργάτες υπουργών που κοροϊδεύουν ομιλητή, θα το ξαναέκανα».

Π. Πολάκης: Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής, «παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει», ενώ ταυτόχρονα κάλεσε την Αθηνά Λινού να «ζητά συγγνώμη από τον εαυτό της». Παράλληλα έκανε λόγο για μια υποτιμητική συμπεριφορά που δέχτηκε από μέρους της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Υπήρχε μια κυρία πάνω, συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη, που όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε μια διαρκή υποτιμητική όψη και κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Έστριβε τη μούρη της, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό.

Της είπα κυρία μου φερθείτε όπως πρέπει. Ακούστηκε αυτό που είπα. Αυτό έγινε. Είδα μετά ότι ζήτησε η Λινού συγγνώμη για μένα. Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της. Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει», ανέφερε συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης.