Πολιτικη & Οικονομια

Περικοπή μισθού στον Πολάκη με απόφαση Τασούλα

«Χυδαίος ζήτουλας της προσοχής μέσω ύβρεων ο Πολάκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περικοπή μισθού στον Πολάκη με απόφαση Τασούλα
Περικοπή στον μισθό του Παύλου Πολάκη επέβαλλε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Περικοπή μισθού στον Πολάκη με απόφαση Τασούλα

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας επέβαλλε περικοπή στον μισθό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Παύλου Πολάκη, μετά το bullying που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δήλωση του Κωνσταντίνου Τασούλα

«Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συνάδελφους», τόνισε ο κ. Τασούλας και μίλησε για ένα «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό». Ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε μάλιστα τον βουλευτή «χυδαίο ζήτουλα της προσοχής μέσω ύβρεων» και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε κ. Πολάκη να βυθίζει την εικόνα των βουλευτών στον βούρκο. «Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του» είπε χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση του Κ. Τασούλα μετά το επεισόδιο Πολάκη

«Είχαμε ακόμα ένα απεχθές απαράδεκτο και αηδιαστικό κρούσμα απαράδεκτης συμπεριφορά συναδέλφου έναντι γυναίκας που έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή βουλής η οποία δέχθηκε έναν καταιγισμό ονιδιστικής και υβριστικής συμπεριφοράς από του κ. Παύλο Πολάκη. Αναγκάστηκε να ακούσει σε ύφος αποτρόπαιο και υβριστικό «μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου έχετε μόνιμο στρίψιμο του προσώπου σας» και διάφορες τέτοιες ερμηνείες της φυσιογνωμίας της οι οποίες απάδουν της οποιασδήποτε συμπεριφοράς.

Ειλικρινά πιστέψτε με ότι όση φιλοδοξία και να περιέχει να είναι κανείς πρόεδρος βουλής, τέτοιες ώρες ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους που με αναγκάζουν να αισθάνομαι τέτοια ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όπως εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο κ. Πολάκης ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει εκθέσει την παράταξή του

Δεν θα του επιτρέψω από εδώ και πέρα σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα προσοχής μέσω ύβρεων να προσβάλει τις ιδιότητες όλων μας. Αυτή η κατ’ επανάληψη υβριστική και ταπεινωτική για τρίτους συμπεριφορά που είναι με κόρδωμα συμπεριφοράς ανδροπρεπή παύει να γίνεται ανεκτή. Είναι ανυπόφορο…

Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε κ. Πολάκη να βυθίζει την εικόνα μας στον βούρκο. Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του

Ο κανονισμός της Βουλής δεν έχει γίνει για τύπους Πολάκη …

Θα εξαντλήσω την αυστηρότητα του κανονισμού στο πρόσωπό του. έχουμε σαφώς παραβίαση του άρθρου 77 η οποία σηκώνει την απόδοση μομφής και η πιο επαχθής συνέπεια με τη δική σας άδεια, με νεότερη διάταξη, που και αυτή είναι επικής – γιατί ούτε τότε δεν φανταζόμασταν τέτοιες συμπεριφορές- τη περικοπή μισού μισθού του.

Αν συνεχίσει με αυτή τη συμπεριφορά να είναι βέβαιος ότι με διαδοχικές αποφάσεις μας θα βοηθήσει πολύ με τη χυδαιότητα αυτή τα οικονομικά της χώρας. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές αυτές γιατί φοβόμαστε ότι θα μας βρίσει ο Πολάκης. Ξεκινάει τώρα, και είναι το πρώτο μέτρο, θα έχουμε και επαχθέστερα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.