Πολιτικη & Οικονομια

Γιαννακοπούλου σε Αποστολάκη: Δεν νιώθω μέρος καμίας κρίσης, αλλά μέρος της λύσης

Με αφορμή την αποχώρηση της από την κούρσα για την προεδρία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν νιώθω μέρος καμίας κρίσης, αλλά μέρος της λύσης

H υποψήφια αρχηγός, Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε στη Μιλένα Αποστολάκη η οποία δήλωσε, αποσύροντας την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι θέλει να είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης.

«Δεν νιώθω μέρος καμίας κρίσης, αντίθετα, ως υποψήφια Πρόεδρος, αισθάνομαι μέρος της λύσης», τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Στη συνέχεια η κυρία Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο Action 24 αναφέρθηκε σε έτερο σχόλιο της κυρίας Αποστολάκη για όσους έσπευσαν να θέσουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι: «Οι εσωκομματικές εκλογές σφυρηλατούν την πολιτική ενότητα του ΠΑΣΟΚ». 

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η ίδια θα φτάσει μέχρι τέλους απάντησε πως θα φτάσει «μέχρι τέλους με δυναμισμό πρεσβεύοντας ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία». «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αποκλείει δυνάμεις, θα ενώνει δυνάμεις. Η ηγετική ομάδα θα είναι ανοιχτή και δεν θα δουλεύει με κλειστές ομάδες» υπογράμμισε. Για το αν το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειστές ομάδες» υποστήριξε πως «όλο το προηγούμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ λειτουργούσε με κλειστές ομάδες». 

«Εγώ ήμουν στα δύσκολα το 2009, το 2012 και το 2015, ακόμα και στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣΟΚ γύριζα όλα τα χωριά της Μεσσηνίας για να κρατήσω το ΠΑΣΟΚ όρθιο. Δεν ήμουν σε θέσεις στις Βρυξέλλες. Ενώ από το 2019 εκλέγομαι στις λαϊκές γειτονιές της δυτικής Αθήνας» επεσήμανε. Σε ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το όραμά της για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ενισχυθεί. Δεν πρέπει να ωραιοποιούνται καταστάσεις. Δεν μπορεί να μην μας προβληματίζει γιατί ο κόσμος δεν μας επέλεξε στις ευρωεκλογές. Χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να γίνει δεύτερο κόμμα, να ανεβάσει σημαντικά τα ποσοστά του. Πιστεύω πως χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σαφήνεια στις θέσεις μας. Δεν πρέπει να ετεροπροσδιοριζόμαστε. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι αυτόνομο. Είναι ένα πολιτικό ζήτημα και έχει να κάνει με τις θέσεις του. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση για τις θέσεις του, να συμφωνεί και να διαφωνεί με άλλα κόμματα χωρίς να φοβάται να εκφράσει καθαρά αυτό που πρεσβεύει».