Πολιτικη & Οικονομια

Η Αθηνά Λινού έβαλε τα κλάματα μετά το bullying Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αθηνά Λινού έβαλε τα κλάματα μετά το bullying Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Πολάκης: Η Αθηνά Λινού έβαλε τα κλάματα μετά το bullying σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Επεισόδιο σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με αρνητικό πρωταγωνιστή εκ νέου τον Παύλο Πολάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας τον λόγο επιτέθηκε απρόκλητα στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ο βουλευτής σε έντονο ύφος ειπε: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου».

Την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην αίθουσα και κυρίως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού η οποία έβαλε τα κλάματα.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η κ. Λινού.

Ο Νίκος Παπαθανάσης σχολίασε ότι «δεν συνάδει με το χώρο που βρισκόμαστε αυτή η συμπεριφορά. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον».

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας επενέβη επίσης λέγοντας: «Απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ΄αυτόν τον τρόπο , δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα, εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.