Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος κατά Δούκα: Η δουλειά του είναι να πάει καλά ο δήμος Αθηναίων

Tι είπε για τη Μιλένα Αποστολάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Γερουλάνος
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Γερουλάνος: Η δουλειά του Δούκα είναι να πάει καλά ο δήμος Αθηναίων

Βολές στον Χάρη Δούκα που αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έριξε ο Παύλος Γερουλάνος υποστηρίζοντας ότι «ένας δήμαρχος Αθηναίων οφείλει να κάτσει στον Δήμο του και να δουλέψει, ενώ η δική μας δουλειά είναι να πάει το ΠΑΣΟΚ καλά».

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο OPEN επιτέθηκε εκ νέου και στον Νίκο Ανδρουλάκη για την αναφορά του στις χαμηλές πτήσεις των εκλογικών ποσοστών του κόμματος στην Αττική. Όπως είπε, «στην Αττική οι πολίτες δεν νιώθουν πως τους αφορά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που συμβαίνει γενικώς στα αστικά κέντρα». Ειδικά για την Α' Αθήνας, όπου εκλέχτηκε βουλευτής το 2023 τόνισε ότι «είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων παρά την τεράστια αποχή».

Αρχικά, αναφερόμενος στην απόσυρση της Μιλένας Αποστολάκη από την κούρσα για την προεδρία, ανέφερε πως «δεν μπορώ να σας πω πως είμαι ευτυχής για αυτό γιατί η κυρία Αποστολάκη έβαζε πολιτικά θέματα στο τραπέζι και είναι ένας άνθρωπος που το κάνει αυτό και στη Βουλή. Θεωρώ πως είναι μια απώλεια που αποσύρεται από την κούρσα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά και στην κυβέρνηση λέγοντας πως έχει «αποδεκατίσει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα του ΕΣΥ.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.