Πολιτικη & Οικονομια

Κώστας Μπάρκας: Απέδωσε τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου στην «εξαήμερη εργασία»

Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπάρκας: Απέδωσε τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου στην «εξαήμερη εργασία»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Μπάρκας: Προκάλεσε αντιδράσεις με την αναφορά του στον θάνατο της νεαρής σεφ 

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, σε πάνελ του OPEN αναφέρθηκε στον θάνατο της 39χρονης παίκτριας του Master Chef, Ντέμης Γεωργίου και την «εξαήμερη εργασία».

Ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Μια κοπέλα έχασε τη ζωή της -39 χρονών- γιατί δούλευε εξαήμερο, χωρίς ρεπό». Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον πίεσε να εξηγήσει πώς υπάρχει διασύνδεση του θανάτου με την εξαήμερη εργασία, ο κύριος Μπάρκας απάντησε: «όχι. Λέω ότι πέθανε μια κοπέλα 39 ετών από λοίμωξη - δεν είμαι γιατρός», για να προσθέσει ότι δεν κάνει τη διασύνδεση της εξαήμερης εργασίας με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Η δήλωση του Κώστα Μπάρκα

Κώστας Μπάρκας: «Μια κοπέλα έχασε τη ζωή της -39 χρονών- γιατί δούλευε εξαήμερο, χωρίς ρεπό. Αυτή είναι η μεταρρύθμιση».

Παναγιώτης Στάθης: «Αυτό είναι βαριά κουβέντα που λέτε, είναι έτσι;»

Κώστας Μπάρκας: «Ότι υπάρχει εξαήμερο; Έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς».

Παναγιώτης Στάθης: «Όχι, δεν ξέρω αν έχει βάρδια εξαήμερο. Έγινε για αυτό;»

Κώστας Μπάρκας: «Δεν υπάρχει εξαήμερο;»

Παναγιώτης Στάθης: «Δεν ξέρω εγώ. Μην με ρωτάτε εμένα, εσείς είστε πολιτικοί. Λοιπόν, αυτό που είπατε είναι πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία, ότι πέθανε μια γυναίκα, γιατί δούλευε εξαήμερο».

Κώστας Μπάρκας: «Όχι. Λέω ότι πέθανε μια κοπέλα 39 ετών από λοίμωξή - δεν είμαι γιατρός».

Παναγιώτης Στάθης: «Γιατί δούλευε εξαήμερο;»

Κώστας Μπάρκας: «Όχι. Η μεταρρύθμιση στη χώρα, είναι η νομοθέτηση του εξαήμερου. Εξαήμερη εργασία».

Παναγιώτης Στάθης: «Πάντως, τη διασύνδεση του εξαήμερου με τον θάνατο - δεν το ξέρω αν υπάρχει».

Κώστας Μπάρκας: «Όχι, ακούστε, δεν το διασυνδέω. Δεν το διασυνδέω. Λέω η μεταρρύθμιση που έγινε κύριε Στάθη στη χώρα που έγινε το τελευταίο διάστημα, είναι η νομοθέτηση της εξαήμερης εργασίας».

Παναγιώτης Στάθης: «Άλλο αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας η Ντέμη Γεωργίου πέθανε από βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.