Πολιτικη & Οικονομια

Ειρωνεία Πολάκη για Δραγασάκη: Μαύρη ημέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας

Με αφορμή την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Πολάκης: Σχολίασε την αποχώρηση Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (18.7.24) ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

 «Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα» γράφει ο Παύλος Πολάκης για την ανακοίνωση του Γιάννη Δραγασάκη ότι παραιτείται από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

«Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον», επισημαίνει. Και συνεχίζει: «Όπως έγινε στην περίπτωση της Attica Bank που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πρόεδρος του έφεραν στην δημοσιότητα, αδιαφορώντας για όσους ενδεχομένως «ενοχληθούν» επειδή δεν διατηρήθηκε το «σιωπητήριο» μπροστά στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας». «Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη κι αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των Τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων σου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ……(φωτο 1) Απαντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αποχωρηση Δραγασακη(φωτο 2) «Αριστερά...

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, July 18, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;
Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;

Όπως έγινε γνωστό, μόλις το 0,076% των επιχειρήσεων υπέβαλαν αίτηση και ταυτόχρονα πληρούσαν τα κριτήρια για την υπαγωγή στον νόμο. Αίφνης, όλοι αυτοί που κινδυνολογούσαν το προηγούμενο διάστημα, εξαφανίστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.