Πολιτικη & Οικονομια

Σπίρτζης: Ο Παύλος Πολάκης κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ

«Λειτουργεί απωθητικά για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπίρτζης για 87 βουλευτές και στελέχη που υπογράφουν κατά Κασσελάκη
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Παύλος Πολάκης κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι ο Παύλος Πολάκης κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Attica TV.

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για την σεξιστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Μαρία Συρεγγέλα, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε ότι δεν τον καλύπτει, ενώ την χαρακτήρισε πολύ χλιαρή. Στη συνέχεια, έκανε σκληρή κριτική στον Παύλο Πολάκη για τη συμπεριφορά του, λέγοντας πως «όταν κρατάς μια γραμμή σκληρή σε εκφράσεις και συμπεριφορές, μπορεί να συσπειρώνεις ένα πυρήνα μέσα στο κόμμα, σκληρό Ο οποίος όμως με τον τρόπο που κινείται, με τον τρόπο που διαπαιδαγωγείται, με τον τρόπο που εκφράζεται και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην ελληνική κοινωνία, λειτουργεί απωθητικά για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού», για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «είναι πολύ αρνητικό που ο Παύλος ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορεί να συγκεντρώνει τη στήριξη αν θέλετε, ενός σκληρού κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ίδια στιγμή, κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Και νομίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές -απ' όπου κι αν προέρχονται, μέσα από τα κόμματα- κάνουν και γενικότερη ζημιά, στο επίπεδο του πολιτικού συστήματος».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;
Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;

Όπως έγινε γνωστό, μόλις το 0,076% των επιχειρήσεων υπέβαλαν αίτηση και ταυτόχρονα πληρούσαν τα κριτήρια για την υπαγωγή στον νόμο. Αίφνης, όλοι αυτοί που κινδυνολογούσαν το προηγούμενο διάστημα, εξαφανίστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.