Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: Να υπερδιπλασιάσουμε το 13% του ΠΑΣΟΚ

Έστειλε μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει άλμα με τη συμμετοχή όλων.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
doukas

Χάρης Δούκας: Η ομιλία σε συνάντηση με μέλη και φίλους στην Παιανία - Έστειλε μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει άλμα με τη συμμετοχή όλων.

Ο Χάρης Δούκας πραγματοποίησε ομιλία σε συνάντηση με μέλη και φίλους στην Παιανία και μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει άλμα με τη συμμετοχή όλων.

«Το 13% πρέπει να υπερδιπλασιαστεί. Για να γίνει αυτό, πρέπει το κάλεσμά μας να είναι σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες. Αξιακά. “Όχι” σε αυτούς που μας λοιδόρησαν, “όχι” σε αυτούς που έβρισαν το ΠΑΣΟΚ και ευτέλισαν την προσπάθεια που κάναμε. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε μάχες, πολύ μεγάλους αγώνες, τα δύσκολα χρόνια. Σηκώσαμε μεγάλο φορτίο, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογούσε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, και συνέχισε επιμένοντας στο ανοιχτό κάλεσμα:

«Όμως, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι στεναχωρήθηκαν, οι οποίοι αδικήθηκαν, όπως και εμείς, γιατί τα μέτρα ήταν σκληρά. Έχασαν τις δουλειές τους, έφυγαν τα παιδιά στο εξωτερικό και είναι ακόμη εκεί. Στεναχωρήθηκαν, πικράθηκαν, δε μας λοιδόρησαν ποτέ. Και θέλουν να επιστρέψουν. Και αξιακά να μπουν στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων. Όσοι, λοιπόν, προοδευτικοί και δημοκράτες, θέλουν να δώσουν μαζί μας αγώνες, θέλουν μαζί μας να κάνουν συγκρούσεις, δεν θέλουν καριέρες και συνθηκολόγηση πρέπει στις 6 του Οκτώβρη να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια».

Κλείνοντας δε την ομιλία του ο κ. Δούκας σημείωσε ότι το «μήνυμα της συγκινητικής σας παρουσίας, σήμερα, είναι ότι πρέπει να γίνουμε πολύ περισσότεροι και όλοι μαζί να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης- να ανασυνθέσουμε τον χώρο για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ξανά ο χώρος που θα αλλάξει τη χώρα!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;
Έρχεται τελικά η εξαήμερη εργασία;

Όπως έγινε γνωστό, μόλις το 0,076% των επιχειρήσεων υπέβαλαν αίτηση και ταυτόχρονα πληρούσαν τα κριτήρια για την υπαγωγή στον νόμο. Αίφνης, όλοι αυτοί που κινδυνολογούσαν το προηγούμενο διάστημα, εξαφανίστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.