Πολιτικη & Οικονομια

Ελεονώρα Μελέτη για Πολάκη: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας βουλώσει το στόμα

Το μήνυμα της ευρωβουλεύτριας από το Στρασβούργο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο για την επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα © Instagram / nonoram

Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την ανάρτησή της για τις πρώτες ημέρες της ως ευρωβουλεύτρια στο Στρασβούργο, έκανε το σχόλιο της για τη σεξιστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα. 

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της «δείχνει» τον Παύλο Πολάκη σημειώνοντας: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε κ τη δύναμη, να μας "βουλώσει" το στόμα».

«Σήμερα, οι 21 Έλληνες ευρωβουλευτές ορκιστήκαμε στο Στρασβούργο. Δεσμεύτηκα με σεβασμό κ πίστη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα, σε όλες τις αξίες που πρεσβεύει το όργανο. Έδωσα το λόγο της τιμής μου πως για τα επόμενα πέντε χρόνια θα υπηρετώ το συμφέρον της χώρας μας, τις ανάγκες των Ελληνίδων κ των Ελλήνων, κ ορκίστηκα γι αυτό που προεκλογικά δεσμεύτηκα: να φέρω τη φωνή όλων όσων με ψήφισαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, όλων όσων μάχονται να ακουστούν αλλά δεν έχουν βήμα, όλων όσων εμποδίζονται να μιλήσουν, όλων όσων κάποιοι απαιτούν να το "βουλώσουν". Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε κ τη δύναμη, να μας "βουλώσει" το στόμα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε κ τη δύναμη, να μας εμποδίσει να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψη μας, να μας εμποδίσει να ακουστεί η φωνή μας. Κ όσο αυτή δυναμώνει, όσο αυτή γίνεται πιο σίγουρη κ πιο στιβαρή, τόσο οι τραμπουκισμοί θα μοιάζουν με ψέλλισμα», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη. 

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την ανάρτηση της ευρωβουλεύτριας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.