Πολιτικη & Οικονομια

Κικίλιας: Το «ευχαριστώ» στους 833.722 πολίτες που καθάρισαν τα οικόπεδά τους

«Στη δύσκολη μάχη αυτής της αντιπυρικής περιόδου προστατεύουν ζωές και περιουσίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κικίλιας για ακαθάριστα οικόπεδα: Το ευχαριστώ στους πολίτες
Κικίλιας για ακαθάριστα οικόπεδα: Το ευχαριστώ στους πολίτες © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κικίλιας για ακαθάριστα οικόπεδα: Το ευχαριστώ στους πολίτες - «Στη δύσκολη μάχη αυτής της αντιπυρικής περιόδου προστατεύουν ζωές και περιουσίες»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε ο Βασίλης Κικίλιας στους 833.722 πολίτες μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας υποβολής δηλώσεων για τον καθαρισμό οικοπέδων.

«Στη δύσκολη μάχη αυτής της αντιπυρικής περιόδου, 833.722 πολίτες με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καθάρισαν τα οικόπεδά τους, προσφέροντας τεράστια βοήθεια στο πεδίο της πρόληψης, προστατεύοντας ζωές και περιουσίες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους, στην καθεμία και στον καθένα χωριστά» δήλωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας υποβολής δηλώσεων για τον καθαρισμό οικοπέδων» ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για τους υπόχρεους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα ακαθάριστα οικόπεδα έληξε στις 15 Ιουλίου και το πρόστιμο για όσους δεν μερίμνησαν, είναι 1.000 ευρώ.

Η υποχρέωση αυτή απορρέει από το νέο μέτρο πυροπροστασίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ είχε δοθεί παράταση 15 ημερών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.