Πολιτικη & Οικονομια

Μιλένα Αποστολάκη: Το ΠΑΣΟΚ να γίνει εναλλακτική πλειοψηφική λύση

Tι είπε για τις συνεργασίες στον χώρο της κεντροαριστέρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μιλένα Αποστολάκη: Το ΠΑΣΟΚ να γίνει εναλλακτική πλειοψηφική λύση 

Τον στόχο της να επανακτήσει το ΠΑΣΟΚ το μαχητικό και διεκδικητικό του χαρακτήρα, ώστε να αποτελέσει την εναλλακτική πλειοψηφική λύση για μία προοδευτική διακυβέρνηση παρουσίασε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Βορείου Τομέα, Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας στην τηλεόραση της «Ναυτεμπορικής».

Όπως πρόσθεσε η Μιλένα Αποστολάκη «στόχος για όλους μας αυτή τη στιγμή είναι μία μαχητική αντιπολίτευση» απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη ως «πρώτο βήμα για μία αυριανή αξιόπιστη κυβέρνηση, συνεπώς κάθε υποψηφιότητα που αθροίζεται ως πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας, ενδυναμώνει το ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορά τις συνεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς, η Μιλένα Αποστολάκη υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ «όσες φορές κατάφερε να παίξει τον ρόλο του πλειοψηφικού προοδευτικού πόλου το κατάφερε μέσα από πλατιές κοινωνικές συμμαχίες» και πως εκείνο που χρειάζεται είναι «αθροίσματα κοινωνικών στρωμάτων και συμμαχιών» και όχι «προσώπων που αναζητούν ρόλο ή πολύ περισσότερο ευκαιριακά αθροίσματα κομμάτων».

Η Μιλένα Αποστολάκη τόνισε πως «όσο πιο συλλογικά λειτουργεί ένα κόμμα, όσο πιο συντεταγμένο και ορατό είναι το επιτελείο γύρω από τον πρόεδρο, τόσο πιο ενδυναμωμένος είναι ο ηγέτης» για να φέρει την πολιτική αλλαγή, που αποτελεί ώριμο αίτημα της κοινωνίας.