Πολιτικη & Οικονομια

Κανέλλη: Ο Πολάκης έχει γυναίκα και κόρη. Αυτό είναι αντανάκλαση στη μούρη του

Με αφορμή την επίθεση στην Μαρία Συρεγγέλα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λιάνα Κανέλλη: Ο Πολάκης έχει κόρη, δεν έχει; Έχει γυναίκα και κόρη. Αυτό είναι αντανάκλαση στη μούρη του

H Λιάνα Κανέλλη κλήθηκε να σχολιάσει τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά της γραμματέως της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, μέσα από την τηλεόραση του AtticaTV.

«Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον έχει πει «πατσαβούρα» συνάδελφος στον αέρα παραμονές εκλογών. Μιλάτε σε μία πολιτικό που έχει σταθεί και έχει ακούσει από Πασόκο να της λέει: πήγαινε σπίτι να πάρεις τα χάπια σου. Για να μη μιλήσω για τα επεισόδια τύπου Κασιδιάρη», είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη.

«Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα με αυτές τις γυναικοτονίες και την αντίληψη-προβολή των γυναικών… ειδικά αυτή την εποχή τις γυναίκες τις μετράς με στριγνκ, με ξέκωλα, με φωτογραφίες. Ποια βγήκε στα 50, στα 60, στα 20 με μαγιό. Κάπου κάπου μπορεί να παίξουν και κανέναν Λιάγκα με την κοιλίτσα του. Μέχρι εκεί σταματάει το πράγμα», σχολίασε στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Δεν θίγεται ούτε ο Τράγκας… συγνώμη, ο Λιάγκας, αυτή τη στιγμή. Εντάξει, είναι και το στυλ βέβαια. Γλώσσα λανθάνουσα, μας πήγε πίσω σε μία εποχή που όλα αυτά ήταν φυσιολογικά. Ποια είναι η θέση της γυναίκας για να τη σεβαστεί ο Πολάκης; Της είπε «βούλωστο». Ποιος είχε προσδοκίες για κάτι καλύτερο από τον Πολάκη;», συμπλήρωσε η Λιάνα Κανέλλη.