Πολιτικη & Οικονομια

«Άντεξα χάρη στη στήριξή σας»: Ο Φρέντυ Μπελέρης είναι και επίσημα Ευρωβουλευτής

«Ευρώπη σημαίνει υπόσχεση για μια καλύτερη ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Φρέντυ Μπελέρης στο Στρασβούργο: Είναι και επίσημα ευρωβουλευτής
Ο Φρέντυ Μπελέρης στο Στρασβούργο: Είναι και επίσημα ευρωβουλευτής © Facebook

Ο Φρέντυ Μπελέρης στο Στρασβούργο: Είναι και επίσημα ευρωβουλευτής - «Μια στιγμή που με γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε σε ανάρτησή του

Και επίσημα ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Φρέντυ Μπελέρης αφού σήμερα (16.07) ανέλαβε στο Στρασβούργο και επίσημα τα καθήκοντά του. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του αυτή είναι μια στιγμή που «με γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση». Ο Φρέντυ Μπελέρης ανέφερε ακόμη ότι «Ευρώπη σημαίνει ελευθερία, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια. Σημαίνει υπόσχεση για μια καλύτερη ζωή. Για το ευρωπαϊκό όνειρο που πρέπει να δυναμώσει ξανά θα εργαστώ με όλη μου την ψυχή.
Σήμερα, ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατα! Για όσα τράβηξα και άντεξα χάρη στη στήριξη σας τους τελευταίους 15 μήνες, για την μεγάλη ευθύνη που μου δώσατε με τη ψήφο σας, αλλά και για όλα αυτά που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να πετύχουμε».
Η ανάρτηση του Φρέντυ Μπελέρη:
Στην εναρκτήρια Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Σήμερα, ανέλαβα και επίσημα καθήκοντα ως Ευρωβουλευτής. Μια στιγμή που με γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση.
Ευρώπη σημαίνει ελευθερία, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια. Σημαίνει υπόσχεση για μια καλύτερη ζωή. Για το ευρωπαϊκό όνειρο που πρέπει να δυναμώσει ξανά θα εργαστώ με όλη μου την ψυχή.
Σήμερα, ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατα!
Για όσα τράβηξα και άντεξα χάρη στη στήριξη σας τους τελευταίους 15 μήνες, για την μεγάλη ευθύνη που μου δώσατε με τη ψήφο σας, αλλά και για όλα αυτά που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να πετύχουμε.

Στην εναρκτήρια Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Σήμερα, ανέλαβα και επίσημα καθήκοντα ως...

Posted by Φρέντης Μπελέρης on Tuesday, July 16, 2024

Νωρίτερα σήμερα ο Φρέντυ Μπελέρης είχε συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά. Το κλίμα ήταν διαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά, καθώς ο Μαργαρίτης Σχοινάς ήταν σε άμεση επαφή με τον Μπελέρη σε όλη τη διάρκεια της φυλάκισής του και είχε κρίσιμο ρόλο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του αλλά και με παρασκηνιακές επαφές σε ανώτατο επίπεδο.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι «με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκα στο Στρασβούργο τον Φρ. Μπελέρη λίγο πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του».

Φρέντυ Μπελέρη και Μαργαρίτης Σχοινάς: Τι συζήτησαν στη συνάντησή τους

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών ως συστατικό στοιχείο της προενταξιακής διαδικασίας για όλες τις υποψήφιες χώρες.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Σχοινάς, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και η σημασία του κράτους δικαίου σε όλες τις υποψήφιες για ένταξη χώρες.

«Ευρώπη ίσον ελευθερία» υπογράμμισε ο κ. Σχοινάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.