Πολιτικη & Οικονομια

Εν αναμονή ανακοινώσεων για τις τιμές ρεύματος - Τι συζητήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου

Τι ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρο Μαξίμου
Τιμολόγια ρεύματος: Τι συζητήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Τιμολόγια ρεύματος: Τι συζητήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου - Έρχονται ανακοινώσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Η αύξηση στις τιμές χονδρικής στο ρεύμα βρέθηκε στο τραπέζι της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (16.7) στο Μέγαρο Μαξίμου. Εντός των επόμενων ημερών το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα μέτρα που λάβει η κυβέρνηση μετά τις αυξήσεις που καταγράφονται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.  

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της αύξησης στις τιμές του ρεύματος. Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση τόσο για τα δημοσιονομικά περιθώρια που υπάρχουν όσο και για τα αποτελέσματα των ελέγχων στους οποίους έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων όσον αφορά στις υψηλές ημερήσιες διακυμάνσεις των τιμών ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά για να διαπιστώσει αν υπάρχουν περιπτώσεις πιθανής κερδοσκοπίας.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, σε διυπουργική σύσκεψη που έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή της Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού εξετάστηκαν τρόποι ταχείας ενίσχυσης της Επιτροπής με εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να διασφαλιστεί ο ανταγωνισμός στην αγορά και η προστασία των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.