Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν παίρνω λέξη πίσω»: Η ανάρτηση Πολάκη μετά την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα

«Δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης: Αμετανόητος για την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Παύλος Πολάκης: Αμετανόητος για την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα - Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης μέσα από ανάρτησή του στο Facebook δηλώνει αμετανόητος για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (15.7). Την ώρα που η κυβέρνηση ζητά τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάρει λέξη πίσω από όσα είπε κατά της βουλεύτριας της ΝΔ. 

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει: «Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μία βουλευτή που δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε (...) Μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ξεφτίλισμα της πολιτικής της ΝΔ με τους Ανασφάλιστους».

Παύλος Πολάκης: Ολόκληρη η ανάρτηση για την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα

«Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί «σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που - δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ. Μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους!
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!»

Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου...

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, July 16, 2024

Η Μαρία Συρεγγέλα για την επίθεση Πολάκη: Δεν θα φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους

Η Μαρία Συρεγγέλα έκανε την πρώτη της δήλωση για τη λεκτική, σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας (15.7). Η Μαρία Συρεγγέλα τονίζει σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε το πρωί της Τρίτης (16.7) ότι «στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους». 

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μου επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”! Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια», δηλώνει αρχικά η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλεύτρια της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, για την επίθεση από τον Παύλο Πολάκη και συνεχίζει:

«Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”. Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία. Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».

Τη διαγραφή Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η κυβέρνηση για την επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2qsk0qd64tt)

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα

Η επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα από τον Παύλο Πολάκη έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (15.7). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «άντε να κάνεις καμιά δουλειά». 

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» του AtticaTv, θέλοντας να απαντήσει στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και την παρέμβασή του για τις καταγγελίες περί «τέλους» στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ. «Θέλω να απαντήσω στον κ. Αδιευκρίνιστο, τον Γεωργιάδη, που αντί για να χωθεί σε καμία τρύπα, όπως θα έπρεπε, τόλμησε να βγει και να πει αυτά που είπε. Συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να γράψει φάρμακα σε ανασφάλιστους. Τον προκαλώ να πάει αυτός και να γράψει φάρμακα, αν έχει τσίπα. Δεν έπεσε κανένα σύστημα. Συνειδητό είναι και επειδή υπάρχει τσουνάμι αντιδράσεων προσπαθεί σαν λερωμένος ποντικός να το μαζέψει», είπε ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο της κυβέρνησης που αναφέρει κάτι τέτοιο. Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τής ζήτησε να μιλάει πάνω του και σημείωσε ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί προ εξαμήνου με νόμο και τώρα απλά έκαναν διασταλτική ερμηνεία χωρίς να χρειάζεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ή να υπάρχει εγκύκλιος.

Στη συνέχεια, η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη ψεύτη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ, με τον Παύλο Πολάκη να ανταπαντά με έντονο ύψος: «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2qfii39ssv5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.