Πολιτικη & Οικονομια

Τη διαγραφή Πολάκη ζητά ο Παύλος Μαρινάκης μετά το επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα

Της επιτέθηκε φραστικά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Πολάκης: Ζητά την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Μαρινάκης μετά το επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ζήτησε τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την Μαρία Συρεγγέλα.

«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Να θυμίσουμε πως ο Παύλος Πολάκης είχε νωρίτερα επιτεθεί φραστικά στην κα Συρεγγέλα, ζητώντας της «να πάει να κάνει καμία δουλειά»… «Δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!» συνέχισε ο κ. Πολάκης.

«Βούλωσέ το και άντε να κάνεις καμιά δουλειά»: Επίθεση Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα

Επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (15.7). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «άντε να κάνεις καμιά δουλειά». 

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» του AtticaTv, θέλοντας να απαντήσει στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και την παρέμβασή του για τις καταγγελίες περί «τέλους» στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ. «Θέλω να απαντήσω στον κ. Αδιευκρίνιστο, τον Γεωργιάδη, που αντί για να χωθεί σε καμία τρύπα, όπως θα έπρεπε, τόλμησε να βγει και να πει αυτά που είπε. Συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να γράψει φάρμακα σε ανασφάλιστους. Τον προκαλώ να πάει αυτός και να γράψει φάρμακα, αν έχει τσίπα. Δεν έπεσε κανένα σύστημα. Συνειδητό είναι και επειδή υπάρχει τσουνάμι αντιδράσεων προσπαθεί σαν λερωμένος ποντικός να το μαζέψει», είπε ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Πολάκης σε Συρεγγέλα: Άντε να κάνεις καμιά δουλειά

Η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο της κυβέρνησης που αναφέρει κάτι τέτοιο. Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τής ζήτησε να μιλάει πάνω του και σημείωσε ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί προ εξαμήνου με νόμο και τώρα απλά έκαναν διασταλτική ερμηνεία χωρίς να χρειάζεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ή να υπάρχει εγκύκλιος.

Στη συνέχεια, η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη ψεύτη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ, με τον Παύλο Πολάκη να ανταπαντά με έντονο ύψος: «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2qfii39ssv5)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ζητά να διαγραφεί άμεσα ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.