Πολιτικη & Οικονομια

Καβγάς Κωνσταντινόπουλου - Γιαννόπουλου στο Χ για την Κεντροαριστερά: «Με τσουβαλιάζεις προσβλητικά με την Τζάκρη»

«Εμείς απευθυνόμαστε στα 2 εκατ. κόσμο που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κ ΝΔ. Όχι σ' εσένα και την Τζάκρη»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
Καβγάς Ο. Κωνσταντινόπουλου - Π. Γιαννόπουλου για την Κεντροαριστερά © EUROKINISSI / NDP PHOTO

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Διαμάχη στο Χ με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για την Κεντροαριστερά

Διαδικτυακή διαμάχη είχαν στο Χ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ για την Κεντροαριστερά. 

Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανάρτησε ένα άρθρο του Γιώργου Καρελιά, μεταφέροντας την τελευταία παράγραφο του δημοσιογράφου στο tweet του. «Εν κατακλείδι: η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης φθείρονται και θα αποχαιρετήσουν την αυτοδυναμία. Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν την ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή, τίποτα δεν θα αλλάξει. Γι’ αυτό οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποδειχθούν καταλύτης για τη δημιουργία μιας ενιαίας, μεγάλης παράταξης που θα αλλάξει τα δεδομένα. Όσο κι αν σήμερα οι πιθανότητες για δημιουργία αυτής της παράταξης είναι λίγες, ουδείς μπορεί να ξεγράψει το αντίθετο, αν προκληθεί δυναμική στον ευρύτερο χώρο. Και τέτοια δυναμική δεν μπορεί να δημιουργηθεί όσο κάνουν κουμάντο οι αποτυχημένοι Κασσελάκης και Ανδρουλάκης. Η ευκαιρία υπάρχει, όσοι την κλοτσήσουν θα αναλάβουν μεγάλη ευθύνη». Ο βουλευτής πρόσθεσε ακόμη τη φράση: «Η ελπίδα κερδίζεται, μπορούμε αν ενώσουμε δυνάμεις». 

Τι έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Την ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, θέλοντας να εκφράσει τη διαφωνία του με τα γραφόμενα: «Το ΠΑΣΟΚ με τον Σύριζα που έβριζε και ξεφτίλιζε όσο ΚΑΝΕΝΑΣ το ΠΑΣΟΚ και αμέτρητα πρόσωπα του; Αηδία στη σκέψη και μόνο». Τότε, ο βουλευτής του απάντησε: «Και η ΝΔ το ίδιο, με την οποία ήσουν υποψήφιος Βουλευτής! Εμείς απευθυνόμαστε στα 2 εκ κόσμο που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κ ΝΔ, με αυτούς θέλουμε να βρεθούμε. Όχι, μ εσένα και την Τζάκρη». 

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε λίγη ώρα αργότερα μία νέα απάντηση: «1. Αν δεν φλερτάρετε, τότε κακώς αναφέρεις τον Σύριζα στο 1ο σου tweet. 2. Η ΝΔ δεν έβρισε ποτέ το ΠΑΣΟΚ, όσο ο Σύριζα. 3. Το να με τσουβαλιάζεις προσβλητικά με την Τζάκρη (ενώ δεν υπήρξα ποτέ τόσο φανατικός) δείχνει ανικανότητα επαναπατρισμού παλιών σας ψηφοφόρων δεκαετιών». 

Τέλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανταπάντησε: «Αναφέρω το άρθρο που δυστυχώς δεν διάβασες! Τσουβαλιάζω το κόμμα του οποίου υπήρξες υποψήφιος Βουλευτης με το κόμμα της κ Τζάκρη! Μάλλον δεν θυμάσαι τις αντιπαραθέσεις ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ! Μέχρι ειδικό δικαστήριο πήγαν τον ΑΝΔΡΕΑ μαζί με ΣΥΡΙΖΑ ! Έως εδώ, για όσους υπήρξαν υποψήφιοι άλλων κομμάτων, αξιωματούχοι κλπ. Σεβασμός σε όσους έμειναν με αξιοπρέπεια στο κόμμα τους για μα μπορεί σήμερα να γίνεται η συζήτηση ...αν ήσουν απλός ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ θα ήταν εντελώς διαφορετικά». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.