Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης σε Πολάκη: Ντροπή να παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων

Η απάντηση του υπουργού Υγείας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση του υπουργού Υγείας σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά μέσα από το Χ στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε ότι υπάρχει απόφαση με την οποία κόβεται η συνταγογράφηση και η δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων στις δημόσιες δομές υγείας.

«Ντροπή σου παίζεις με τον πόνο των ανθρώπων» γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη και συνεχίζει: «Να μην ανησυχούν οι Ανασφάλιστοι έχουν κανονικά πρόσβαση στις Δημόσιες Δομές όπως την έλαβαν από την πρώτη μου θητεία το 2014!»

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο άνθρωπος αυτός έχει χρηματίσει Δήμαρχος και Υπουργός. Ποια απόφαση αλλάξαμε «κύριε» Πολάκη βάσει της οποίας κόψαμε τη συνταγογράφηση στους Ανασφαλίστους στις Δημόσιες Δομές; Πείτε μας το ΦΕΚ. Ένα τεχνικό λάθος της ΗΔΙΚΑ που διορθώθηκε σε δύο περιπτώσεις σήμερα έγινε αφορμή για αυτή την άθλια ανάρτηση!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας. 

Μήνυση Γεωργιάδη σε Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση - Η απάντηση του βουλευτή

Πριν από λίγες ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Παύλου Πολάκη. Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «την ηθική σου συγκρότηση 'Αδωνι Γεωργιάδη δεν την αμφισβητεί όποιος γράφει κάτι που δεν σου αρέσει, την αμφισβητεί ο φίλος σου Κολομπανί ο οποίος με εταιρεία φάντασμα πήγε να πάρει 737.201 Euro από το Υπουργείο Ανάπτυξης με εσένα Υπουργό, την αμφισβητούν οι συνεργάτες σου Πουλής και Θεοφιλάτου που δικάζονται για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο κατά 250.000 Euro (υπάρχει και άλλη δίκη για 74 παράνομες προσλήψεις), την αμφισβητεί η παράξενη αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ ο οποίος με το που έγινες υπουργός άλλαξε την απόφαση του ΔΣ ώστε να μην παραστεί στη δίκη για να υπερασπιστεί το συμφέρον του οργανισμού, την αμφισβητεί τέλος το γεγονός ότι έχεις διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο την Α. Θεοφιλάτου και ως ειδικό σύμβουλο τον Σ. Πουλή, δηλαδή δυο υπόδικους για πράξεις κακουργηματικής απιστίας. Άλλωστε, αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015, θα είχες πάει κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία και τεράστια ζημία του δημοσίου για τις Υπουργικές Αποφάσεις τιμολόγησης των φαρμάκων που είχες υπογράψει το 2013-2014, όπως και για τους διορισμούς μετακλητών σου ως υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ».