Πολιτικη & Οικονομια

Μια μέρα του πολέμου Κασσελάκη - Τσίπρα μέσα από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Η σύγκρουση των δυο πλευρών είναι ανοικτή και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πόλεμος Κασσελάκη - Τσίπρα μέσα από τα τρολ 

Κλιμακώνεται ο «ανταρτοπόλεμος» μεταξύ των Κασσελίστας και στελεχών της «φρουράς Τσίπρα» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς η ένταση μεταξύ των δύο εσωκομματικών στρατοπέδων κορυφώνεται μέρα με την μέρα, στην πορεία προς το Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος.

Τον τελευταίο καιρό, οι αιχμές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του πρώην πρωθυπουργού διαδέχονται η μία την άλλη. Από το ποιος πήρε την απόφαση για το «λουκέτο» στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή», μέχρι τις δηλώσεις για μαύρα ταμεία, χρέη και «πληρωμές» σε τρολ, αποδεικνύουν το πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στο διαδίκτυο με αφορμή και τα όσα είπε πρόσφατα η Χριστίνα Κοραή. Η δημοσιογράφος, επικαλούμενη πηγές της Κουμουνδούρου, είπε ότι στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2023, το κόστος της προεκλογικής δαπάνης για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ πάνω από την κρατική αποζημίωση.

Το τρολ Marka2 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η Χριστίνα Κοραή που ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ αγαπάει και η Κουμουνδούρου της διοχετεύει "πληροφορίες" για να "εκτελέσει" πολιτικά τον Αλέξη που φοβάται... Γιατί εμείς δεν θα τρελαθούμε, ούτε θα ξεχάσουμε...»

Χαρακτηριστικά παρατίθενται οι αντεγκλήσεις από από χθες μέχρι σήμερα στο διαδίκτυο:

H πλευρά που πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη

Η πλευρά των τρολ που πρόσκεινται στον Αλέξη Τσίπρα