Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης κατά Τσίπρα: Προφανώς γνώριζε για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Έγινε τεράστιο άνοιγμα πέρυσι πριν τις εκλογές» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα χρέη σε προμηθευτές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα: Προφανώς γνώριζε για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ - Το άνοιγμα πριν τις εκλογές του 2023

Νέες «βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα (12.7) ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την οικονομική διαχείριση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε ερώτηση για το αν εκτιμά ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος γνώριζε για την οικονομική κατάσταση της Κουμουνδούρου  και απάντησε: «Προφανώς, γιατί υπήρξε Πρόεδρος 15 χρόνια του κόμματος. Πριν από τις ευρωεκλογές του είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν όλοι γνώση για τα ζητήματα του κόμματος. Μέσα σε αυτά και τα οικονομικά ζητήματα του κόμματος. Και αυτό είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου».

Στέφανος Κασσελάκης: Έγινε τεράστιο άνοιγμα πέρυσι πριν τις εκλογές

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε στη συνέντευξή του στο Talk Radio ότι «έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα σε προμηθευτές πέρυσι στις εκλογές και μάλιστα μεταξύ των δύο εκλογών όπου ήταν ξεκάθαρο ότι θα μειωθεί η κρατική επιχορήγηση τον επόμενο χρόνο. Αναγκαζόμαστε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Η διαφημιστική σύμβαση που είχε η Αυγή δεν συνάδει με την κουλτούρα της Αυγής. Αυτή η σύμβαση σταμάτησε την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών.Προφανώς, αυτή τη σύμβαση τη σύναψε όποιος είχε δικαίωμα να τη συνάψει πριν γίνω εγώ Πρόεδρος».

«Είναι γνωστά σε όλους και στην προηγούμενη ηγεσία αυτά τα ζητήματα. Το μόνο που είναι έντιμο είναι να υπάρξει στήριξη στη σημερινή ηγεσία. Οι ευθύνες όσες υπάρχουν θα αναληφθούν από τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή», είπε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Διαβάστε επίσης → Ράγισε το γυαλί μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα