Πολιτικη & Οικονομια

Το «ευχαριστώ» Κασσελάκη στους πολίτες που συνομίλησαν μαζί του και το επόμενο ραντεβού

Πόσο διαρκούσε η μεταξύ τους συνάντηση

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κασσελάκης: Το «ευχαριστώ» για το ραντεβού με πολίτες στην Κουμουνδούρου - Πόσο διαρκούσε η μεταξύ τους συνάντηση 

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη χθες Πέμπτη 11 Ιουλίου προκειμένου να έχουν ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον έβδομο όροφο της Κουμουνδούρου. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης τους ευχαρίστησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

«Ευχαριστώ όλες και όλους που ήρθατε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολύ περισσότερους που πήρατε τηλέφωνο ή στείλατε μήνυμα στα social μου. Ραντεβού την επόμενη βδομάδα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γι’ αυτήν τη νέα πρωτοβουλία που είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ από την πρωτοποριακή κίνηση Κασσελάκη

Το προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγάλη απήχηση με δεκάδες συναντήσεις. Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές έξω από την Κουμουνδούρου από ανθρώπους που ήθελαν να συναντήσουν τον κ. Κασσελάκη, να συζητήσουν από κοντά τις αγωνίες, τα προβλήματά τους και να καταθέσουν τις ιδέες τους.

Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές έξω από την Κουμουνδούρου

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν διάφορα θέματα από την ακρίβεια και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, μέχρι πολίτες που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν γιατί πρόσφατα κάηκε το σπίτι τους και η πολιτεία δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Η κάθε συνάντηση κρατούσε για κάθε πολίτη γύρω στα 5 λεπτά.

Τα κομματικά στελέχη πάντως έδειχναν ικανοποιημένα από αυτή την πρωτοποριακή κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.