Πολιτικη & Οικονομια

Σπίρτζης: Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 άνθρωποι - Ξεπεσμένοι στιχουργοί, γνωστοί και μη εξαιρετέοι

«Ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Σπίρτζης
Σπίρτζης: Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 άνθρωποι © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σπίρτζης: Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 άνθρωποι - Τι είπε για τα πρόσωπα που ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο με τα εσωκομματικά

Ο Χρήστος Σπίρτζης τοποθετήθηκε σήμερα (11.7) για τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις προηγούμενες ημέρες για την ύπαρξη ή μη «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ και «τους τόνους λάσπης που εξαπολύουν συγκεκριμένοι χρήστες του διαδικτύου κατά όσων διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα». 

Ο Χρήστος Σπίρτζης υπενθύμισε ότι έχει ζητήσει ήδη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο μισθολόγιο του κόμματος. Σε ό,τι αφορά τα τρολ που ασχολούνται με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός σχολίασε ότι «είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι». 

«Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση: υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη Νέα Δημοκρατία με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος;», διερωτήθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Άρα κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Κασσελάκη στα social media;», ήταν το ερώτημα που έθεσε δημοσιογράφος του OPEN, με τον Χρήστο Σπίρτζη να απαντά: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ». Με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει: «Αυτό το λέτε επειδή σας καταχεριάζουν, κάθε φορά που λέτε κάτι για τον Κασσελάκη;». Ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «Εντάξει είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2mjq9g5h63d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Το νέο λαϊκό μέτωπο στη Γαλλία και οι λαϊκομετωπικές φαντασιώσεις στην Ελλάδα
Το νέο λαϊκό μέτωπο στη Γαλλία και οι λαϊκομετωπικές φαντασιώσεις στην Ελλάδα

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οφείλουν να τοποθετηθούν: Θα δώσουν μάχη για να πρωταγωνιστήσει ξανά η δημοκρατική παράταξη ή θέλουν να ηγηθούν μιας συνιστώσας του «ελληνικού λαϊκού μετώπου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.