Πολιτικη & Οικονομια

«Βολές» Πολάκη κατά Σπίρτζη: Φτάνει πια, μαϊντάνος έγινες

«Τώρα κάνεις αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Παύλος Πολάκης και το σχόλιο κάτω από δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης στρέφεται κατά του Χρήστου Σπίρτζη, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και όσα υποστήριξε για τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου. 

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…», ήταν το σχόλιο που άφησε ο Παύλος Πολάκης κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη με την επίμαχη συνέντευξή του. 

Όσα είπε ο Χρήστος Σπίρτζης στη συνέντευξη που εξόργισε τον Παύλο Πολάκη

Ο Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών«Η αυτοκριτική που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα λάθη του δεν αποτυπώθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά ήταν για τα κανάλια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το ότι, ενώ κατέρρευσε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει καν τους ψηφοφόρους που είχε», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε αναφέροντας: «Δεν είχαμε συλλογική λειτουργία, μια πολιτική πρόταση που να συγκινεί τον κόσμο. Είχαμε μια άλλη τακτική, το πήρε πάνω του και τα αποτελέσματα είναι αυτά». 

Επιπλέον, σχολίασε ότι η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής και ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύστηκαν για την εκτίμηση ότι απέτυχε η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στη Γαλλία. «Καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και ο υπόλοιπος προοδευτικός κόσμος να δει τι έχει γίνει στη Γαλλία, στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπήρχε συνεργασία και να αλλάξουμε ρότα, να πάμε σε μία λογική συνεργασίας ενιαίου πολιτικού πλαισίου και έκφρασης».