Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν θα είμαι απούσα»: Προαναγγελία υποψηφιότητας από την Άννα Διαμαντοπούλου

Πώς σχολίασε τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε πως δεν θα είναι απούσα από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε πως δεν θα είναι απούσα από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ©ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΤΠ/pool ΑΠΕ

Άννα Διαμαντοπούλου: Αν και δεν έχει ανοίξει επισήμως τα χαρτιά της, οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνει σύντομα την υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας πως δεν θα είναι απούσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Διαμαντοπούλου υποστήριξε πως «η διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ είναι η πιο κρίσιμη από την κρίση και μετά, γιατί όλο το πολιτικό σύστημα ρευστοποιείται. Δηλαδή, η ΝΔ μετά από έναν πενταετή κύκλο, που δείχνει ότι κλείνει και σε πολλές πλευρές και δεν υπάρχει το αφήγημα που σε μεγάλο βαθμό έχει επικοινωνιακά χαρακτηριστικά».

Στη συνέχεια, η ίδια είπε πως «από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 44% και στους 3,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους, τώρα έφτασε σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες» και υπογράμμισε την ανάγκη για «ένα ισχυρό και δυνατό (κόμμα), που θα έχει μια κούρσα στις επόμενες εκλογές», καθώς όπως ανέφερε αν δεν γίνει αυτό «κινδυνεύει να ιταλοποιηθεί το πολιτικό σύστημα».

Προαναγγελία υποψηφιότητας από την Άννα Διαμαντοπούλου

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ήταν σωστό που μπήκαν γρήγορα οι εσωκομματικές εκλογές (του ΠΑΣΟΚ) και ισχυρίστηκε πως «υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το πολιτικό σκηνικό». Μιλώντας για το πρόσωπο που πρέπει να ηγηθεί, έκανε λόγο για «κάποιον που πρέπει να μπει μπροστά και να εμπνεύσει τον κόσμο, να δώσει τα εχέγγυα τι έχει κάνει και τι θα κάνει».

Αναφερόμενη στην ίδια, χαρακτήρισε ευεργετικό το διάστημα που ήταν εκτός των κομματικών πραγμάτων, σχολιάζοντας πως «όταν είσαι συνέχεια σε ένα κόμμα, ιδρυματοποιείσαι». Στην ερώτηση αν είναι ώρα να επιστρέψει, η κ. Διαμαντοπούλου απάντησε: «Με αφορά σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε και να γίνει δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία».

Αν και δεν ανοίγει τα χαρτιά της ακόμη η Αννα Διαμαντοπούλου, οι πληροφορίες θέλουν να ανακοινώνει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σύντομα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.