Πολιτικη & Οικονομια

Γιαννακοπούλου: Αν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν τώρα να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, μας ρώτησαν;

Τι απάντησε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί συνεργασίας
Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί συνεργασίας © Eurokinissi

Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί συνεργασίας - Τι απάντησε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

H βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για την εσωκομματική κάλπη του Οκτωβρίου.

«Το βασικότερο ζήτημα είναι να καταθέσουμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον κόσμο», είπε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου και συμπλήρωσε πως «αυτό που έχει λείψει από το ΠΑΣΟΚ είναι οι καθαρές κουβέντες για το αύριο».

Ως προς ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι «το αν κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να κάνουν δημοψήφισμα για να πάνε με το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη αλλά το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν; Γίνεται μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο πάνω σε ποια προγραμματική σύγκλιση; Πάνω σε ποιες προγραμματικές θέσεις;»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2jw727q3u9l)

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ»

Ακολούθως, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε πως «θα παλέψει για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή», χωρίς όμως να αναφερθεί σε ενδεχόμενο ανάληψης της πρωθυπουργίας όπως η συνυποψήφιά της, Μιλένα Αποστολάκη, μένοντας στο ότι «είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ».

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί ευρωπαϊκή εξαίρεση, επομένως πρέπει να γίνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και στη δική μας χώρα, όπως οι κάμερες στους δρόμους. Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα καλά. Οι υποψήφιοι καλούμαστε να καταθέσουμε μια σειρά από προτάσεις με ουσιαστικές λύσεις. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας, εγώ για παράδειγμα εξέφρασα διαφορετική θέση στο θέμα της επιστολικής ψήφου. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να εγγυηθούμε την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.