Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: Αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί - Με ενδιαφέρει και ο Δήμος και το ΠΑΣΟΚ

«Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: Αν κερδίσω εγώ το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί © ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Χάρης Δούκας: Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το κόμμα και τους στόχους του

«Με ενδιαφέρει και ο Δήμος και το ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (8.7) στο Mega και μίλησε για τους στόχους που έχει για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη. 

«Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί. Ήμουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατέβηκα σε μικρό διάστημα με ατζέντα που έχει σαν πρόσημο την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη. Με ενδιαφέρει και ο Δήμος και το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας

Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στην ατζέντα που έχει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου. «Θέλουμε έναν καθαρό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα της κυβέρνησης. Στασιμότητα ή μικρά βήματα ή ένα άλμα που να δημιουργήσει μια κοινωνική ατζέντα που αφορά τους πολλούς. Αν κερδίσω εγώ το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί. Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα».

Χάρης Δούκας: «Με βαράνε γιατί έχουν εξαϋλώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χάρης Δούκας στράφηκε κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας την κεντρική διοίκηση ότι δημιουργεί προσκόμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Με βαράνε γιατί έχουν εξαϋλώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν να μου δώσουν προσλήψεις για την καθαριότητα 8 χρόνια. Έχουμε ζητήσει κόσμο και πόρους».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας στην Κεντροαριστερά ο Χάρης Δούκας είπε: «η συνεργασία είναι βασικό θεμέλιο να έχουμε συνθήκες ανάπτυξης. Σε καμία περίπτωση συμφωνίες κορυφής, αλλά συμφωνίες για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μιλήσω με όλους και με όσους χρειαστεί, ακόμη και με τον κύριο Μητσοτάκη. Στόχος είναι να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν. Το ΠΑΣΟΚ αν παραμείνει μικρό κόμμα θα γίνει συνιστώσα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.