Πολιτικη & Οικονομια

Ζαχαριάδης: Λάθος οι αναφορές Κασσελάκη για τον Τσίπρα - Να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση στο ερώτημα αν στηρίζει τον πρόεδρο του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Ζαχαριάδης
Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Κώστας Ζαχαριάδης για τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα και η «συγγνώμη» στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε σήμερα (5.7) στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αναφορές που έκανε το προηγούμενο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης εξήγησε πως «υπάρχει μια εισήγηση για την Κεντρική Επιτροπή και υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις, πχ λέει σε ένα σημείο ότι το αποτέλεσμα (των εκλογών) δεδομένων των συνθηκών ήταν ικανοποιητικό, εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών ήταν αρνητικό, συν του ότι κατά την γνώμη μου έχει δημιουργηθεί ένα δύσκολο κλίμα το οποίο όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεραστεί και μέσα στην κεντρική επιτροπή. Έχω μια διαφορετική απόχρωση στο ζήτημα της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος». 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ότι είναι λάθος η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στις αναρτήσεις του στο facebook για τον Αλέξη Τσίπρα. «Έχει τραυματίσει τη βάση της παράταξης και πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», είπε το στέλεχος του κόμματος και υπογράμμισε ότι έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ένα βαρύ κλίμα μετά τις εκλογές «με όλες αυτές τις ιστορίες με τα δήθεν μαύρα ταμεία και την Αυγή. Σε αυτό το κόμμα είμαι 25 χρόνια και έχω την γνώμη μου». 

Κώστας Ζαχαριάδης: Εμείς στηρίζουμε το κόμμα μας

Σε ερώτηση για το αν στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η εκλεγμένη ηγεσία του κόμματός μας και εμείς στηρίζουμε το κόμμα μας και συνεργαζόμαστε με όλη την ηγεσία προκειμένου να δυναμώσει το κόμμα».

Σε ό,τι αφορά την εφημερίδα «Αυγή», ο κ. Ζαχαριάδης σχολίασε ότι είναι μία δύσκολη συνθήκη και πως επίσης είχαν καταθέσει διάφοροι όπως είπε τη διαφωνία τους για τον τρόπο που έγινε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2hdsc014yyx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.