Πολιτικη & Οικονομια

Μιλένα Αποστολάκη: Η αποπομπή Αυγενάκη εκθέτει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

«Τα καθυστερημένα αντανακλαστικά είναι ένοχα», δηλώνει η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μιλένα Αποστολάκη τοποθετήθηκε για τον χειρισμό της υπόθεσης Αυγενάκη από την κυβέρνηση - «Ήλπιζαν να αποφύγουν την αποκάλυψη της αλήθειας» 

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος Μιλένα Αποστολάκη προχώρησε σε δήλωση για την υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη και τον χειρισμό της από την κυβέρνηση.

Σε δήλωσή της, η Μιλένα Αποστολάκη τονίζει: «Η αποπομπή Αυγενάκη εκθέτει ηθικά και πολιτικά πρωτίστως τον Πρωθυπουργό και στη συνέχεια την κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ».

Όπως υπογραμμίζει η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «υπήρχαν εκτεταμένα και επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα, με βάση τα οποία το επαγγελματικά οργανωμένο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου είναι βέβαιο ότι εγνώριζε το συμβάν και τον πρωταγωνιστή του».

«Παρ´όλα αυτά περίμεναν 5 μέρες ελπίζοντας ίσως ότι μπορεί και να αποφύγουν την αποκάλυψη της αλήθειας», συνεχίζει η Μιλένα Αποστολάκη και καταλήγει:

«Τα καθυστερημένα αντανακλαστικά είναι ένοχα και μαρτυρούν μια νοσηρή ανοχή απέναντι σε φίλια ημέτερα πρόσωπα, η οποία εκτοξεύει την απαξίωση του πολιτικού συστήματος και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτό και όλα αυτά με τη σφραγίδα της ΝΔ».