Πολιτικη & Οικονομια

Αιχμές για τις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ άφησε ο Στέφανος Παραστατίδης

«Θυσιάστηκε κάθε μορφή πολιτικής διαδικασίας» είπε μεταξύ άλλων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στέφανος Παραστατίδης: Διαγράφηκε η Πολιτική από τις διαδικασίες μας

Ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στις απειλές του κ. Ανδρουλάκη περί διαγραφών μετά την Κεντρική Επιτροπή.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο Στέφανος Παραστατίδης υπενθύμισε ότι η πρότασή του τόσο στο Πολιτικό Συμβούλιο όσο και στην Κεντρική Επιτροπή, ήταν «να προηγηθεί μία ανοιχτή, πολιτική συνδιάσκεψη, αφού προηγηθούν αντίστοιχες περιφερειακές. Μια πολιτική διαδικασία που θα δώσει την δυνατότητα να παρουσιαστούν και να συζητηθούν ανταγωνιστικά πολιτικά σχέδια για το μέλλον του κόμματος και της χώρας και στη συνέχεια να προσφύγουμε στη λαϊκή νομιμοποίηση».

«Έκανα έκκληση να συναντηθούμε στην κονίστρα των ιδεών και όχι σε πασαρέλα καλλιστείων προσώπων. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο γνώμονας της διαδικασίας και όχι να στήσουμε μία κάλπη και να τρέξουμε άρον άρον να ψηφίσουμε» τόνισε.

Για να καταλήξει: «Δυστυχώς εν μέσω πιέσεων, σπουδής και προσωπικών σχεδιασμών και τακτικισμών, θυσιάστηκε κάθε μορφή πολιτικής διαδικασίας. Τελικά, το μόνο που διαγράφηκε είναι η Πολιτική από τις διαδικασίες μας».