Πολιτικη & Οικονομια

Δύο επικά σκίτσα του Ανδρέα Πετρουλάκη για την κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά

Το ...group therapy για τους «Ανώνυμους Αντιμητσοτακικούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκίτσα Ανδρέα Πετρουλάκη για την κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά
Σκίτσα Ανδρέα Πετρουλάκη για την κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά © X / Ανδρέας Πετρουλάκης

Σκίτσα του Ανδρέα Πετρουλάκη για την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά

Δύο επικά σκίτσα δημιούργησε ο Ανδρέας Πετρουλάκης για την πολυσυζητημένη, κοινή εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του Βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» στο Πολεμικό Μουσείο. 

Όπως θα δείτε στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη που ακολουθεί, σαν σε group therapy, o Κώστας Καραμανλής, ο Προκόπης Παυλόπουλος και Αντώνης Σαμαράς απεικονίζονται να κρατούν τα χέρια τους κάτω από μία ταμπέλα που γράφει «Ανώνυμοι Αντιμητσοτακικοί», τίτλος που παραπέμπει στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάθονται σε καρέκλες και λένε τις φράσεις: «Είμαι ο Κώστας και είμαι καλά», «Είμαι ο Προκόπης και είμαι καλά», «Είμαι ο Αντώνης και είμαι καλά».

Στο δεύτερο σκίτσο, ο Ανδρέας Πετρουλάκης δείχνει τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Προκόπη Παυλόπουλο να στέκονται όρθιοι και να ρωτούν έναν κύριο: «Εδώ είναι η εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο;», με τον άνδρα να στρέφεται προς κάποιον συνεργάτη - φίλο του (που δεν απεικονίζεται στο σκίτσο) και να λέει: «Ναι. Μήτσο, ήρθαν τα καινούργια εκθέματα». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.