Πολιτικη & Οικονομια

Η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

«Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νάντια Γιαννακοπούλου
Η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Νάντια Γιαννακοπούλου: Υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Η ανακοίνωσή της

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (3.7) ότι θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

«Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η Νάντια Γιαννακοπούλου και συνεχίζει: 

«Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας. Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία.

Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες. Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σ΄αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ τη στήριξή σας! Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.