Πολιτικη & Οικονομια

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου

«Για να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ και να αναγεννήσουμε την Ελλάδα», λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Γερουλάνος
Παύλος Γερουλάνος: Συλλογή υπογραφών για τη στήριξη της υποψηφιότητας © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Παύλος Γερουλάνος: Συλλογή υπογραφών για τη στήριξη της υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και ήδη ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών. 

Η καμπάνια για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης του Παύλου Γερουλάνου ενεργοποιήθηκε σήμερα και ο υποψήφιος πρόεδρος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media για τη διαδικασία.

«Τα μηνύματα μάς ήρθαν από όλη την Ελλάδα και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη στήριξη. Ανοίγουμε μία πλατφόρμα και μπορεί όποιος θέλει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα να βάλει την υπογραφή του, για να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ και να αναγεννήσουμε την Ελλάδα», είπε ο Παύλος Γερουλάνος απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. 

Υπογράφουμε - Στηρίζουμε Παύλο Γερουλάνο!

Ήρθε η ώρα. Υπογράφουμε - Στηρίζουμε Παύλο Γερουλάνο! ✍️ https://www.yeroulanos.gr/dilosi-stirixis/ #ΠΑΣΟΚ #yeroulanos

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Tuesday, July 2, 2024

Δείτε τη φόρμα υπογραφής ΕΔΩ

Παύλος Γερουλάνος: Αυτά είναι τα λάθη του ΠΑΣΟΚ

Στο Open μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως το κόμμα δεν φοβήθηκε ποτέ τις δημοκρατικές διαδικασίες, ενώ απαρίθμησε τα λάθη που έγιναν.

Αρχικά, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν φοβήθηκε ποτέ δημοκρατικές διαδικασίες και δεν έχει λόγο να το κάνει τώρα. Οι υποψηφιότητες είναι ένα λογικό επακόλουθο, αλλά από αυτά εμείς έχουμε βγει πάντα πιο δυνατοί». Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε: «Δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Ο στόχος, που είχε βάλει και ο ίδιος ο πρόεδρος, ήταν η δεύτερη θέση. Δεν τον πετύχαμε την ώρα που διαλυόντουσαν δύο κόμματα δίπλα μας. Άρα ήταν μία χαμένη ευκαιρία».

Ο Παύλος Γερουλάνος συνέχισε, λέγοντας: Υπήρξαν οργανωτικά προβλήματα, δεν αξιοποιήθηκαν όλοι, το μήνυμά μας δεν κατεβαίνει στην κοινωνία, επικοινωνιακά υπήρξαν λάθη.

«Ένα κόμμα πρέπει να παρουσιάζει στην κοινωνία μια ηγετική ομάδα που ο πολίτης να αισθάνεται ότι όσα λέει μπορεί να τα κάνει πράξη, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε από την αρχή. Αφήσαμε πολλούς πόρους ανεκμετάλλευτους, ενώ οι ιδέες μας ήταν καλές» πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος. «Δεν θέλω να βάλω τοξική διάθεση στον διάλογο, τα όργανά μας μπορούν να δυναμώσουν πολύ» σημείωσε, και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται για «θέμα ενός προσώπου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2edcjkgma69)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.