Πολιτικη & Οικονομια

Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός

«Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιλένα Αποστολάκη
Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μιλένα Αποστολάκη: Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές εκλογές

Η Μιλένα Αποστολάκη μίλησε σήμερα (2.7) στο Action24 και μίλησε για την απόφασή της να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Η Μιλένα Αποστάλη δήλωσε έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

«Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου 'εγώ μπορώ καλύτερα'. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα». Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας», δήλωσε η Μιλένα Αποστολάκη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ev40r94wf5)

 Μιλένα Αποστολάκη: Η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη

Η Μιλένα Αποστολάκη ένα 24ωρο μετά την εισήγηση του Νίκου Ανδρουλάκη για πρόωρες εσωκομματικές εκλογές στις 6 και 13 Οκτωβρίου, έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφια πρόεδρος. «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με τη μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του», σημειώνει η βουλεύτρια του κόμματος σε δήλωσή της. 

Σε άλλο σημείο της δήλωσή της η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ». 

Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη για την υποψηφιότητά της

Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.

Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, τη δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.

Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.

Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.