Πολιτικη & Οικονομια

Νάντια Γιαννακοπούλου: Θα σας ενημερώσω σύντομα για το τι θα κάνω

Η απάντηση για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η απάντηση για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε σήμερα (2.7) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου και σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου, απάντησε: «θα σας ενημερώσω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για το τι θα κάνω». Σε νέα ερώτηση για το πότε θα ανακοινώσει τις κινήσεις της απάντησε «όταν κρίνω σωστό και προφανώς πολύ σύντομα».

Νάντια Γιαννακοπούλου: Πλούτος όλες οι υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «πάντα θέλω να μιλάω πολιτικά». Η Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε «πλούτο» όλες τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί: «να μπουν πρόσωπα και να υπάρξει ένας πολιτικός διάλογος για το πώς θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, πώς θα αλλάξει. Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές».

Απαντώντας στις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας», η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε «πασαρέλα είναι να βγαίνεις και να λες φύγε εσύ να έρθω εγώ που είμαι πιο ωραίος, ψηλός ή αδύνατος. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και στις πιο κρίσιμες στιγμές έλεγα τη γνώμη μου. Ήμουν από αυτούς που διαφώνησα ξεκάθαρα και για την επιστολική ψήφο και για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του».