Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας

Τι είπε για την όλη διαδικασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Α. Διαμαντοπούλου στο Πρώτο: Ορθώς ο πρωθυπουργός θα πάει στην Άγκυρα-Δεν πρέπει να σταματάει ποτέ ο διάλογος (audio)
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Άννα Διαμαντοπούλου: Tι λέει για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Η πρώην υπουργός και πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε στο δελτίο του ΕΡΤNews για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Η Άννα Διαμαντοπούλου για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπει να οδηγηθούν σε ένα καθαρό αποτέλεσμα ηγεσίας. Σημείωσε ότι καλώς γίνονται εκλογές και τόνισε: «Αυτές οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα» σχολιάζοντας ότι το αντίπαλο δέος πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχει χαρακτηριστικά πρωθυπουργού και να υπάρχει θετική ατζέντα.

Αννα Διαμαντοπούλου: Μπορεί να είναι πολλαπλοί οι ρόλοι με τους οποίους θα συμμετέχω

Για  το ενδεχόμενο να καταθέσει η ίδια υποψηφιότητα απάντησε: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και από πολλές πλευρές. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο να οργανωθεί αυτό το πολιτικό πλαίσιο γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι υπάρχει κίνδυνος πολύ γρήγορα και πριν την τριετία να φτάσουμε σε μια διαδικασία πολλών μικρών κομμάτων τα οποία δεν θα κάνουν κυβέρνηση. Ο καθένας λοιπόν από τη δική του πλευρά νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσει. Γι αυτό και λέω ότι και με ενδιαφέρει και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις που έχω», ανέφερε. «Μπορεί να είναι πολλαπλοί οι ρόλοι με τους οποίους θα συμμετέχω» κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.