Πολιτικη & Οικονομια

Καρανίκας κατά Τσίπρα: Ή θα στηρίξεις Κασσελάκη ή θα καταλήξεις ομαδάρχης ομάδας κολάκων

«Αλέξη, δεν σε θελουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της» σημειώνει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Καρανίκας: Η ανάρτησή του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Νίκος Καρανίκας εξαπολύει δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανάρτησή του στο Facebook με σύνθημα «Αλέξη πάμε», ο πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ταχθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη με στόχο την ανανέωση της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας τονίζει ότι «η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα. Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα. (...) Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κόμματός σου, το κόμματός μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θέλουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με τη νομενκλατούρα της. Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

Αλέξη πάμε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που όπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα καθώς είναι προσκολλημένοι στα προτάγματα του παρελθόντος με a la cart δημοκρατία και δίχως ιδέα για το σήμερα.

Η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα.
Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα στελεχών που κατέληξαν να είναι η νομενκλατούρα που συμπεριφέρεται ως Ελίτ.

Η ανανέωση πρέπει να είναι διαρκής και να μην κολλάει στα δακρύβρεχτα πολιτικά κενά των συναισθημάτων & της δημαγωγίας που καλούν να επιστρέψουμε στην ασφάλεια του ένδοξου παρελθόντος προσκυνώντας τοτέμ και ιερές αγελάδες.

Αλέξη πάμε μαζί,
αλλά μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη και τα χιλιάδες μέλη που είναι ικανότατα, δεν έχουν καμία ιδιοτέλεια και αποφάσισαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον νέο του πρόεδρο για να ανανεωθεί η αριστερά, για να γίνει σύγχρονη και χρήσιμη στην κοινωνία, υπερασπίζοντας το κοινό καλό.

Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κόμματος σου, το κόμματος μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θελουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της.

Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ.