Πολιτικη & Οικονομια

Εύα Καϊλή: «Είναι fake news» οι πληροφορίες για έρευνα από την οικονομική αστυνομία στο σπίτι της στο Ψυχικό

Η ανάρτηση της πρώην ευρωβουλεύτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύα Καϊλή
Εύα Καϊλή: Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό © European Union 2019 - Source : EP / Genevieve ENGEL

Εύα Καϊλή: Πληροφορίες για έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό - H πρώην ευρωβουλεύτρια κάνει λόγο για fake news

Πληροφορίες για έρευνα από την οικονομική αστυνομία στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου (29.6) η ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά ένα μωρουδίστικο κολιέ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η έρευνα έγινε παρουσία και Βέλγου δικαστικού. Αντίστοιχη έρευνα φέρεται να πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι της αδερφής της, Μανταλένα στην Κηφισιά. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctouhtns8gkp)

Εύα Καϊλή: Fake news τα περί έρευνας από την οικονομική αστυνομία

Λίγες ώρες αργότερα, η Εύα Καϊλή σε ανάρτησή της στο X κάνει λόγο για fake news στα οποία θα απαντήσει με μηνύσεις και αγωγές.  

«Στα fake news απαντάμε με εξώδικα & αγωγές πλέον. Η σιωπή μου στα ψεύδη λυπάμαι αν έχει θεωρηθεί αδυναμία. Έρχεται η στιγμή που όλα θα βγουν στο φως -κι ας δυσανασχετούν αρχές, ορισμένοι πολιτικοί & οι δικηγόροι του ευρωκοινοβουλίου», αναφέρει σε ανάρτησή της η Εύα Καϊλή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.